EN NL Log in

BRAM
zaait
u oogst

Verkoopplan

Verkopen blijft een kunst, maar geen tovenarij. Binnen BRAM zijn wij van mening dat met de juiste technieken en voldoende kennis iedereen kan verkopen. BRAM is er om voor u de juiste verkoopstrategie te bepalen, zodat u inzicht krijgt in prospectidentificatie en -kwalificatie, verkooppresentatie, en ordergeneratie met als doel de quotes of doelstellingen van een bedrijf te bereiken.

 • Externe marktgegevens:
  BRAM geeft inzicht in de verkoopstrategie van de concurrentie, en in de potentiële en bestaande klanten. Dit inzicht in concurrentie en de doelgroep maakt duidelijk waarop uw bedrijf zich moet richten bij de acquisitie en verkoop.

 • Bepaling van doelstellingen:
  Uitgaande van een externe en interne analyse van verkoopactiviteiten, stelt BRAM samen met u strategische, tactische en operationele verkoopdoelen op. Tevens wordt er een termijn gepland waarbinnen de verkoopdoelstellingen gerealiseerd moeten worden.

 • Verkoopstrategie:
  BRAM genereert een succesvolle verkoopstrategie door te kijken naar de mogelijkheden van uw bedrijf en door stil te staan bij kansen. BRAM realiseert voor u de juiste verkoopprogramma’s en zorgt voor een overzichtelijke planning van uw verkoop.

 • Middelen:
  BRAM analyseert en beschrijft succesvolle verkoopmethoden en presentatietechnieken.

 • Budget:
  BRAM maakt een financiële planning voor uw verkoopstrategie. BRAM kijkt of de inzet van de gekozen mensen en middelen voor uw verkoop financieel haalbaar is.

 • After-salesstrategie:
  Naast het genereren van verkoopstrategie, ondersteunt BRAM u ook bij het ontwikkelen van een after-salesstrategie. Voor het succes van uw product of dienst is het namelijk van groot belang dat u ook na de aankoop contact onderhoudt met uw klant.
 
Logo /images/articles/amgen.pngLogo /images/articles/ccv.pngLogo /images/articles/cherio.pngLogo /images/articles/currence.pngLogo /images/articles/daihatsu.pngLogo /images/articles/depers.pngLogo /images/articles/dpd.pngLogo /images/articles/eventsit.pngLogo /images/articles/feet.pngLogo /images/articles/fijncadeau.pngLogo /images/articles/fincq.pngLogo /images/articles/formulafactory.pngLogo /images/articles/gigasoft.pngLogo /images/articles/gulf.pngLogo /images/articles/hotgsm.pngLogo /images/articles/intersolve.pngLogo /images/articles/ip2solutions.pngLogo /images/articles/mkbmedia.pngLogo /images/articles/mobitech.pngLogo /images/articles/mulders.pngLogo /images/articles/multilease.pngLogo /images/articles/opmax.pngLogo /images/articles/pep.pngLogo /images/articles/podium.png